URT „Nexe Team” održao predavanje u SŠ „Isidora Kršnjavog“ Našice

URT „Nexe Team" održao predavanje u SŠ „Isidora Kršnjavog“ Našice

URT „Nexe Team" održao predavanje u SŠ „Isidora Kršnjavog“ Našice

Delegacija URT „Nexe Team“ dana 30. 10. 2018. godine održala je predavanje u prostorijama SŠ „Isidora Kršnjavog“ Našice.

Predsjednik udruge Tomislav Gall obratio se učenicima te predstavio djelovanje i rad URT „Nexe Team“, a nakon toga je Dubravka Mesec, inače profesorica biologije i kemije istoimene škole te vrhunska ultramaratonka nacionalne klase i članica URT „Nexe Team“, učenicima objasnila važnost trčanja te svoje sportske rezultate koje ostvarila treniranjem.

Glavni dio predavanja uz prezentaciju održao je Damir Mesec (Ironman Coach) trener specijaliziran za trčanje, biciklizam i triatlon, profesionalni sportaš i ultramaratonac nacionalne klase, član i trener u školi trčanja URT „Nexe Team“. Učenici su sa zanimanje pratili ovo predavanje, a u URT „Nexe Team“ se nada da će kroz ovo edukativno predavanje zainteresirati mladež za bavljenjem rekreativnim trčanjem. Za istaknuti je da je URT „Nexe Team“ dobila i svoju web stranicu pa se građani o ovoj udruzi mogu informirati na adresi URT “Nexe Team”.

Javnosti je također predstavljena i službena majica za nadolazeći 2. Memorijalni ultramaraton „Vukovar to smo Mi“, Našice – Vukovar u dužini od 90. km, a koju utrku su našički trkači posvetili svim žrtvama Vukovara i trčat će je 10. 11. 2018. godine zajedno sa srodnim maratonskim udrugama „Glasnicima Istine“ Virovitičko – podravske županije i „Herojima ne umiru“ Sisačko – moslavačke županije.

Pročitajte još