Sve je spremno za spektakl! Održano vaganje boraca povodom „Gloryja 14“ u zagrebačkoj Areni!

vag1a

Nakon jučerašnje konferencije za medije, danas je u hotelu DoubleTree by Hilton u 14:00 održano vaganje boraca koji će nastupiti sutra, u subotu 8. ožujka u zagrebačkoj Areni.

Vaganje je bilo iznimno dobro posjećeno te su na njemu glavne uloge, naravno, imali glavne zvijezde sutrašnjeg spektakla – Mirko Filipović i Remy Bonjasky. Cro Copu je vaga pokazala 109,5 kg dok se njegovom protivniku, koji se u subotu 8. ožujka oprašta od profesionalne karijere, vaga zaustavila na 700 grama manje (108,8 kg).

Osim samih boraca na vaganju su se pojavila mnoga poznata lica, a među njima i Semmy Schilt, četverostruki K-1 WGP pobjednik i  jedini borac na svijetu koji je ovu zavidnu titulu odnio triput za redom.

vag2a

Što se tiče još nekih zanimljivih aktivnosti i događanja prije samog spektakla sutra uvečer, zanimljivo je spomenuti da sutra, 8. ožujka u zagrebačku zračnu luku u 11:00 stiže višestruki svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji i ikona svjetske boksačke scene Evander Holyfield koji će biti poseban gost Gloryja 14 u Zagrebu.

Jos vas jednom podsječamo da se „Glory 14“ održava sutra, u subotu 8. ožujka u zagrebačkoj Areni! Sve je spremno za pravi borilački spektakl

vag3a

  

Pročitajte još