Našice – Nogomet – Našk – Željezničar 4:1

nask23_2_1a

Na pomoćnom terenu gradskog stadiona jučer su prijateljsku utakmicu odigrali trećeligaš Našk i županijski drugoligaš Željezničar (bivša Victoria) iz Markovca Našičkog. Za Našk su nastupili uglavnom mladi igrači i nešto stariji (Andraković, Prevolšek, Šulava) koji nisu igrali protiv Slatine. Vodio je pomoćni trener i trener juniora Franjo Štimac. Ostali dio prvotimaca su na glavnom terenu trenirali pod vodstvom Zorana Mandića.

Poveo je Našk preko mladog Tomislava Lukačevića, što je bio i jedini pogodak prvog dijela. Početkom drugog dijela Nikola Šulava je iz slobodnjaka povećao a pet minuta kasnije Tomislav Kolembus nakon brzog prodora smanjio. Šulava se još jednom pokazao dobrim izvođačem slobodnih udaraca, vratar Kalazić je ponovno bio nemoćan. Četvrti pogodak Naška postigao je veoma agilni Marko Ivković, s loptom se ušetao u peterac, prešao vratara i poslao je u mrežu.

Usprkos poraza ekipa Željezničara je, što se tiče igre, bila gotovo ravnopravna. U predstojećem će natjecanju sigurno pomrsiti konce vodećima. Nekić, Šabić, Milanović i drugi znaju, i dobro igraju. Samo tako treba nastaviti.

Danas (četvrtak) Našk igra kod kuće s trećeligašem Croatijom iz Đakova, ekipom koju je u prvenstvenom susretu pobijedio na njihovom terenu i koju vodi Damir Lelas, nekadašnji igrač Naška.

nask23_2_2a

Prijateljska nogometna utakmica

Našk – Željezničar 4:1

Našice – Pomoćni teren gradskog stadiona.
Gledatelja 50.
Sudac Nikola Dendis (Našice).
Strijelci: 1:0 – T.Lukačević (15), 2:0 – Šulava (50), 2:1 – T. Kolembus (55), 3:1 – Šulava (67), 4:1 – Ivković (83).

Našk: Knežević, Ivković, Andraković, Prevolšek, Šulava, Vladika, Brus, Z. Lukačević, T. Lukačević, Orešković, Bibić (još su igrali Jamrović, Pajić). 

Trener Franjo Štimac.

Željezničar: Kalazić, Knežević, Šabić, Zavada, Vida, Bereš, Nekić, P. Kolembus, Milanović, T. Kolembus, Hovanjec (još su igrali Harvanček, Elijaš, Buha). 

Trener Dejan Đomešić.

nask23_2_3a

(Tekst&Foto: Srećko Sobodić)

Pročitajte još