Sutra humanitarni “Trening za Krunu”

Održana humanitarna utrka „Petica za Socku”

Našeg sugrađana Krunu snašla je nevolja i koliki god on borac bio, njegovi prijatelji i poznanici žele mu pomoći na jedini način na koji trenutno mogu.

11.9.  Organiziran humanitarni trening u Gazijama!

Prema riječima prijatelja Gazije su centralno mjesto gdje se okupljalo i mjesto odakle su s Krunom gradili prijateljstvo u dobrim i lošim danima. Svi koji bi željeli sudjelovati na treningu neka se jave i dođu na dan utrke u Gazije kod Tivanovca. Donacijama ćete pomoći Kruni i njegovoj obitelji. Sa simboličnih 100 kn ili ukoliko ste u mogućnosti više, pomažete jako puno.

Kako nas je to naš prijatelj Kruno i naučio, na trening se ne dolazi praznih ruku, pa je tako na trening potrebno ponijeti okrijepu (hranu i piće) te nešto za prigrist i popiti poslije. Što bi naš Kruno rekao, nešto za “nabost na štap” za ispeći. Trening će biti prilagođen svima koji žele sudjelovati te možete odabrati kratku ili dugu stazu za utrku. Plan je podijeliti ekipu u nekoliko grupa,  iz organizacije željeli bi da dođe što više ljudi, neovisno trenirate li i, ili se bavite trčanjem ili ste došli radi Krune. 

 

Izvor: Facebook

Pročitajte još