Općina Donja Motičina i URT „Nexe Team” Našice zajedno u organizaciji 2. utrke našičkom geološkom stazom

Danas se u prijepodnevnim satima u prostorijama Općine Donja Motičina održao radni sastanak načelnika Općine Donja Motičina Željka Kovačevića i predsjednika URT „Nexe Team” Našice Tomislava Galla.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMETema radnog sastanka bila je suradnja Općine Donja Motičina i URT „Nexe Team” Našice s ciljem promicanja vrijednosti zdravog života kroz trčanje, ali i popularizacija podneblja, poglavito šumskih terena koji se nalaze na području Općine Donja Motičina.

Tijekom ožujka 2022. godine organizirat će se 2. utrka našičkom geološkom stazom

Tijekom radnog sastanka Tomislav Gall izvijestio je načelnika Općine Donja Motičina Željka Kovačević da će se tijekom ožujka 2022. godine organizirati 2. utrka našičkom geološkom stazom te da je ovogodišnja održana utrka privukla veliku pozornost trkača iz cijele RH, a dobila je i visoke ocijene za organizaciju.

URT „Nexe Team” Našice organizirao je utrku u posebnim uvjetima zbog problema s pandemijom koronavirusa te su u potpunosti ispoštivane sve preporuke sukladno uputama za sprječavanje i suzbijanje COVID-19.

Općina Donja Motičina će sudjelovati u realizaciji ovog projekta kao suorganizator

U 2022. godini, uz do sada organizirane dvije utrke unutar geološke staze, bit će organizirana i treća koja će u dionici od 21,00 km u potpunosti obuhvatiti ovu prekrasnu stazu.

Načelnik Općine Donja Motična upoznat je s radom URT „Nexe Team” Našice te je izrazio zadovoljstvo što će se i iduće godine organizirati ova utrka, a Općina Donja Motičina dat će potporu za održavanje i kao suorganizator sudjelovat će u realizaciji ovog projekta.

Foto: URT „Nexe Team” Našice

Pročitajte još