Stolnoteniski klub Našice održao izvještajno – izbornu skupštinu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENa terasi rasadnika u Zoljanu, u posebnim uvjetima, Stolnoteniski klub Našice održao je izvještajnu i izbornu skupštinu.

Zainteresiranost za rad i funkcioniranje jedinog stolnoteniskog kluba u našem gradu svojom nazočnošću potvrdili su gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, predsjednik gradskog vijeća Grada Našica Krešimir Kašuba kao i mnogi drugi poštovani uzvanici te članovi kluba.

Nekoliko riječi o radu rekao je i predsjednik kluba Vlado Keglević koji je među ostalim naglasio kako usprkos krizi u vrijeme ove korona pandemije klub i dalje radi punom parom.

 

„Naravno, poštujemo sve propisane mjere, tako da uspješno funkcionira rekreacijiski i natjecateljski pogon. Radimo i sa starijima, ali i našim uzdanicama, najmlađim sugrađanima primjenjujući suvremenu opremu, a angažirali smo i jednog od ponajboljih igrača prve Stolnoteniske lige Dražena Stanića koji je trener mlađih kategorija. To je sve garancija dobrog napretka kluba i njegov još veći uspon.” – spomenuo je među ostalim predsjednik Keglević.

 

Nakon podnesenog izvješća predsjednika kluba, gradonačelnik Josip Miletić istakao je zadovoljstvo postignutim rezultatima kao i planovima za daljnji razvoj kluba. Isto tako, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba pohvalio je organizacijski oblik kluba koji okuplja sve generacije te poželio svim članovima uspjeh u budućem radu. Za riječ se javio i predstavnik Športske zajednice Grada Našica Vanja Prošić koji je pozdravio sve prisutne te pozvao vodstvo kluba da se nastavi javljati sa svojim programima na raspisane natječaje.

 

U izboru za novi predsjednički mandat ponovo je izabran dosadašnji predsjednik Vlado Keglević, za novog predsjednika Nadzornog odbora izabran je David Ferčec, a dosadašnjem predsjedniku Nadzornog odbora Ivici Pintariću predan je prigodni poklon uz kratki emotivni govor i riječi zahvale koje je u ime kluba uputio stari-novi predsjednik Vlado Keglević.

Stric pivo

Pročitajte još