Nogomet – Lila – Vihor 0:0

nogomet9_10_1a

Susjedski derbi Lile i Vihora, na nezadovoljstvo velikog gledateljstva, završio je bez pogodaka. Vihor je bio dominantan u prvom a Lila u drugom dijelu. Izglednu prigodu za pogodak imao je Tomislav Horvatek u dvadesetoj minuti, našao sam pred sigurnim Samirom Jambrovićem koji je njegovu namjeru „pročitao“ i pokupio loptu. U tridesetosmoj minuti Vedran Pinter je primljenu loptu sa osamnaest metara oštro šutirao preko prečke.

U drugo poluvrijeme Lila je ušla odlučnije, Davor Benotić je u 56. minuti uputio loptu prema praznom golu ali ju je obrana Vihora izbacila u polje. U 70. minuti u dobroj prigodi bio je Mario Marić, lopta je ovog puta završila pokraj stative. Zadnjih dvadeset minuta igralo se oprezno, kao da je i jednim i drugima odgovarao rezultat. Bez obzira na to igračima se ne može prigovoriti da nisu htjeli ili da se nisu borili.

 

1.ŽNL Osijek, 8. kolo

 

Lila – Vihor 0:0

 

Lila – Igralište Lile.
Gledatelja 300.
Glavni sudac: Darko Stanić (Osijek).
Pomoćni suci: Savo Todorović, Marijan Kečinović (Osijek).
Delegat: Milorad Kovačević (Sarvaš).
Opomenuti igrači: Šundalić, Tominac, Lamot (Lila), Pinter, Horvatek, M. Prevolšek (Vihor).

{gallery}Slike_tekstovi/sport/2011/10/9a/v1{/gallery}

Lila: Jambrović, Špoljarić, Šundalić, Sambol, Tomac, Benotić, I. Tominac, Hrženjak (od 46. Semialjac), Marić (od 78. J. Tominac), Knežević, Lamot (od 62. Lukačić).
Trener Zoran Božiček.

 

Vihor: Banović, S. Knežević, Oreški, Bernić (od 59. Dervić), Pinter (od 57. Čepel), Galinec, K. Knežević (od 89. Komak), Torčić, S. Prevolšek, Horvatek, Potolovec (od 68. M. Prevolšek).
Trener Stjepan Topolovec.

(Tekst&Foto: Srećko Sobodić)

Pročitajte još