Spojila se mimo brojila

Spojila se mimo brojila

Spojila se mimo brojila

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske završeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjom hrvatskom državljankom te se sumnja da je počinila kazneno djelo krađa. Od listopada 2018. godine do siječnja 2019. godine 46-godišnjakinja se na Vijencu Ivana Meštrovića u Osijeku neovlašteno priključila na električnu mrežu mimo brojila. Nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Ukrali drva

Tijekom poslijepodnevnih sati 4. veljače nepoznati je počinitelj u šumskom predjelu u blizini mjesta Kešinci posjekao i ukrao više komada stabala bagrema i graba. Ukupna materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo krađa. Tijekom siječnja 34-godišnjak je u blizini mjesta Silaš u nekoliko navrata posjekao i ukrao ukupno nekoliko prostornih metara stabala bagrema, trešnje, oraha i jasena, pričinivši materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U tri prometne nesreće pet je osoba lakše ozlijeđeno. Preostale dvije nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Dvije su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Baranje, Belišća i Našica.

Pročitajte još