Spektakularni 16. Moto susret u Našicama – defile bajkera, adrenalinski stunt show i nastup Queen Sensation-a

Jučer se održao i 2. dan tradicionalnih Moto susreta u organizaciji MK „Racing” Našice, a uz podršku Grada Našica i Turističke zajednice Grada Našice. Najveći moto susret na ovom području održao se jučer na našičkom poligonu, okupljajući nikad veći broj bajkera iz cijele Hrvatske i okolnih republika. Šesnaesti po redu moto susret privukao je zaljubljenike u motore svih vrsta, koji su došli uživati u nevjerojatnoj atmosferi, adrenalinskim performansima i izvrsnoj glazbi.

Drugi dan susreta započeo je spektakularnim defileom bajkera kroz okolna mjesta, a odredište im je bilo centar grada. Stotine motocikala, od klasičnih choppera do brzih sportskih motora, zauzele su ulice Našica. Nakon defilea, uslijedio je adrenalinski stunt show. Iskusni i talentirani vozač Dejan Špoljar s ekipom izveo je niz trikova i akrobacija na motoru, ostavljajući publiku bez daha.

Program se nastavio na poligonu nastupom legendarnog DJ Buddha-e, Company benda, te Queen Sensation-a benda koji je, osim izvanrednih scenskih nastupa i zvuka, poznat i po svojoj posvećenosti detaljima, pa su tako njihovi kostimi, frizure, scenska produkcija i osvjetljenje pažljivo osmišljeni kako bi se stvorila atmosfera autentičnog Queen koncerta. Grupa je osnovana 2007. godine s ciljem očuvanja sjećanje na jedan od najvećih rock bendova svih vremena – Queen i njihovog legendarnog pjevača Freddie Mercurya, a danas slove za jedan od najboljih Queen tribute bendova na svijetu.  Izvrsnim zvukom i energičnim nastupom istinski podsjećaju na slavni britanski sastav. I na kraju treba naglasiti kako su organizatori uspjeli stvoriti jedinstveno iskustvo koje će ostati urezano u sjećanje svih sudionika. S nestrpljenjem očekujemo sljedeći moto susret u Našicama i nadamo se da će biti još veći i bolji. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još