S ukradenim karticama podizala novac

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u noći s 11. na 12. lipnja, u Osijeku, 26-godišnja hrvatska državljanka ukrala je novčanik s osobnim dokumentima i bankovnim karticama vlasništvo 40-godišnjeg hrvatskog državljanina. S ukradenim karticama 26-godišnjakinja je na više bankomata u Osijeku podignula novčani iznos veći od 3000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Oštetio kip sveca

U periodu od 30. svibnja do 1. lipnja, u Koritni, nepoznati počinitelj je oštetio kip Svetog Florijana. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta veća od 7000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Prometne nesreće i alkoholizirani vozači u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća gdje je u četiri prometne nesreće pet osobe lako tjelesno ozlijeđeno. Preostale dvije prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka i Belog Manastira dogodile su se po tri prometne nesreće.

U 20,50 sati u Valpovu, zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 64-godišnji hrvatski državljanin iz Belišća te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,83 grama po kilogramu, a vozilo oduzeto. Do sada je 64-godišnjak 6 puta pravomoćno presuđen za upravljanje vozilom bez položenog vozačkog ispita te je uhićen i doveden na saslušanje nadležnom Općinskom sudu.

Pročitajte još