Rukomet – Marin Kružić: „Želimo prve bodove!“

bbn

U subotu 27.rujna s početkom u 19 sati rukometaše Nexea očekuje utakmica 4.kola SEHA GSS lige. U osječki Gradski vrt dolazi viceprvak Srbije Radnički iz Kragujevca.
Gosti dolaze u grad na Dravi s četiri boda iz tri utakmice (pobjeda protiv Borca, remi s Vojvodinom i poraz od Metalurga). Mi smo za sada na početnoj poziciji, ali i s punom težim protivnicima iza nas.

Prva četiri izuzetno teška kola ostavljamo u prošlosti…
„Da, početak je bio jako težak. Uz domaću utakmicu s PPD Zagrebom imali smo i tri gostovanja – Meshkov, Veszprem i Vardar. Sve su to renomirani protivnici, redom sudionici Lige prvaka. No, to ne smije utjecati na nas u utakmicama koje dolaze. Sada nas očekuju ipak ravnopravniji protivnici i nadamo se prvim bodovima. Ove je godine liga posebno jaka, nema laganih protivnika. Mi moramo tražiti napredak u svakoj utakmici, moramo se truditi biti što bolji.“- kaže Marin Kružić, desni vanjski Nexea.

Radnički nam je gost u subotu (19 sati) u Gradskom vrtu…
„Trebamo se prvenstveno posvetiti našoj igri. Za ovu se utakmicu vrijedno pripremamo cijeli tjedan, trebamo je dočekati bez pritiska i opušteni, moramo igrati našu igru. Tada ni uspjeh neće izostati. Nemamo neki veliki formalni imperativ, ali imamo veliku športsku želju tražiti pobjedu u ovoj utakmici. Svi želimo pobijediti, želimo te prve bodove ove sezone.“

Bilo bi lijepo kada bi tribine Gradskog vrta bile pune i glasne…
„Naravno, to bi bilo odlično. Nama treba podrška, a publika će doći s našim dobrim igrama i rezultatima. Želim pozvati sve navijače i ljubitelje rukometa neka dođu u što većem broju i podrže nas u subotu.“

Nexe-Radnički, subota 27.ovog mjeseca u 19 sati, dvorana Gradski vrt, ulaz 20 kuna.
I uz tvoju podršku – do pobjede!!

Pročitajte još