Radovi u centru Našica nastavljaju se kroz cijeli mjesec rujan

Radovi na iskopima, postavljanju vodovoda i zatrpavanju rova u samom centru grada povezani s projektom Aglomeracije uskoro završavaju, izvijestili su iz Našičkog vodovoda d.o.o.. Ipak, radovi na vodovodnoj mreži nastavit će se do kraja mjeseca rujna. Nastavno na njih prema planu ulaganja kreću radovi u organizaciji Uprava za ceste Osječko – baranjske županije koji obuhvaćaju frezanje asfalta i postavljanje novog asfaltnog zastora uz obnovu prometne signalizacije.

Obnavljat će se cesta od Čimena do raskrižja Sokolske ulice, Ulice Braće Radića i Ulice kralja Zvonimira uključujući i oba raskrižja koja obuhvaća navedena dionica, u dužini od 750 metara, vrijednosti oko 900.000,00 kuna. Radovi trebaju početi sljedeći tjedan, a potrajat će desetak dana te će i u tom periodu promet kroz centar biti otežan uz privremenu regulaciju. Slijedom toga nastavljaju se radovi čiji je investitor Grad Našice, a tiču se uređenja parkirališta u zoni hotela, starog hotela i poslovnih prostora sve do Čimena. Vrijednost ove investicije je 500.000,00 kn, a dodatno će Grad uložiti u kvalitetnije označavanje pješačkih prijelaza kod Crkve i kod hotela.

Stoga obavještavamo građane da će se privremena regulacija prometa kroz centar Našica nastaviti do kraja mjeseca rujna, a ovisno o vremenskim uvjetima i duže. Mole se zato građani da zbog otežanog prometa kroz centar grada koriste obilazne pravce, a oni koji moraju proći kroz sam centar, mole se za strpljenje.

Pročitajte još