URT „Nexe Team„ Našice nastavlja seriju dobrih rezultata

URT „Nexe Team„ Našice nastavlja seriju dobrih rezultata

URT „Nexe Team„ Našice nastavlja seriju dobrih rezultata

SRK „Žuti šešir“ u Osijeku u subotu 11. svibnja 2019. godine organizirao je „Osječki cener“ , cestovnu utrku na 10 km. Ova utrka ima svoju standardnu kružnu stazu koja prolazi osječke mostove i dio uz rijeku Dravu po šetnici Osječka promenada.

Ovu iznimno posjećenu utrku obilježio je član URT „ Nexe Team“ i trener „Škole trčanja“ URT „Nexe Team“ Damir Mesec koji je u vrlo jakoj konkurenciji osvojio prvo mjesto te su se tako u „Slavonskoj metropoli“ našičani ponovno našli na pobjedničkom postolju. U ženskoj konkurenciji natjecala se rekreativka Žana Bilandžić, članica URT „Nexe Team“ s adresom u Osijeku koja je uspješno, nakon dužeg izbivanja zbog ozlijede, završila ovu utrku.

Dana 12. svibnja održana je “Bromara 2019“. – tradicionalni 16. po redu polumaraton grada Slavonskog Broda. Staza polumaratona u duljini od 21 kilometra bila je od središnjeg gradskog trga, šetnicom nizvodno do Poloja, pa od Poloja šetnicom do Naselja Mikrorajon u smjeru Bjeliša i cestom prema Gornjoj Vrbi, gdje je i bilo i okretište staze. Nakon toga sudionici polumaratona krenuli su obrnutim smjerom natrag do cilja na Korzu.

Članica URT „Nexe Team“ Jasna Plemeniti ponovno se našla na postolju osvojivši 2. mjesto (1. mjesto u svojoj starosnoj kategoriji), a ispred nje našla se samo Ines Jozić pobjednica humanirarne utrke “Wings for life” u Zadru i u ovom trenutku jedna od najboljih dugoprugašica u Hrvatskoj. Legendarni našički trkač, veteran, Duško Panjković – Dule, zauzeo je u ukupnom poretku u 6. mjesto (1. mjesto u svojoj starosnoj kategoriji) te još jednom dokazao svoju iznimnu fizičku spremnost s obzirom da će se vrlo brzo natjecati u zahtjevnoj planinskoj utrci.

Također, tijekom vikenda URT „Nexe Team“ Našice održao je redovinu izvještajna skupštinu te su   izabrani i novi članovi Uprave. Dužnost dopredsjednika povjerena je Krešimiru Kašubi, za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Zdenko Grahovac, a u Upravni odbor izabran je Saša Ljubljanović kao novi član. Nazočne članove Udruge i goste  pozdravio je predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba koji je pohvalivši rad Udruge obećao i dalje punu podršku Grada.

Na prvu redovnu izvještajnu skupštinu došao je i Ivica Kozarić, zamjenik Općinskog načelnika mjesta Sunja s kojom URT „Nexe Team“ vežu posebne prijateljske veze izgrađene najvećim memorijalnim ultramaratonom „Od velikog do malog Vukovara“ Vukovar – Sunja.

 

Pročitajte još