Radionica LAG-a za poljoprivrednike

lag1
lag1

U velikoj vijećnici Grada Našica u petak je s početkom u 12 sati održana jednosatna radionica lokalne akcijske grupe Karašica, a u suradnji potpornim organizacijama i članicama LAG-a. Radionica je organizirana za potencijalne korisnike podmjere 6.3.1 kao i za sve ostale male poljoprivrednike koji su zainteresirani za korištenje mjera iz Programa rularnog razvoja Hrvatske.

lag2

Prije samog početka radionice, na kojoj se okupio veliki broj zainteresiranih poljoprivrednika koju su vodili voditelj LAG-a Karašica Ivan Vrbanić, ravnateljica Našičke razvojne agencije NARA Magdalena Vidaković Gelenčir i asistent LAG-a podružnici Našice Ivan Keglević, prisutne je pozdravio predsjednik Gradskog vijeća Josip Miletić.

lag3

“Natječaj o kojem smo danas održali radionicu objavljen je u ovoj godini 27. 1, a poljoprivrednicima je dano mjesec dana da izrade plan koji će moći poslati od od 27.2. do 27.3. Ovakav isti natječaj biti će također i krajem godine jer se namjerava s ovim ići kontinuirano. Iako su naši posjetitelji danas imali stvarno pregršt pitanja, uvijek ostaju neke nepoznanice, na koje ćemo i ja, ali i svi naši suradnici rado odgovoriti te nam se svi mogu slobodno obratiti.” – naglasio je voditelj LAG-a Karašica Ivan Vrbanić.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/2mjesec/11/v5{/gallery}

Pročitajte još