Prva ljetna škola tehničke kulture

Prva ljetna škola tehničke kulture

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEZajednica tehničke kulture grada Našica ove je godine po prvi puta organizirala Ljetnu školu tehničke kulture. “Bila nam je želja upravo za vrijeme ljetnih praznika da okupimo i aktiviramo djecu. Djeca su imala mogućnost sudjelovati u natjecanju u puštanju zmajeva, koje su sami i izradili. Vrijeme je idealno poslužilo za aktivnosti koje smo pripremili .”-navodi tajnik Centra za tehničku kulturu grada Našica, Mirko Košturjak.

Cilj ovoga događaja bio je da se djeca fizički aktiviraju, te da usput nešto i nauče. Broj posjetitelja bio je iznad očekivanja organizatora, što je velika motivacija za Zajednicu tehničke kulture grada Našice da aktivnost Ljetne škole tehničke kulture ponovi i iduće godine. Mirko Košturjak također navodi da se 9. kolovoza planira radionica u prostorijama Centra tehničke kulture grada Našica, gdje će se provoditi modeliranje 3D olovkama. To je ujedno i nova radionica, osmišljena i uvedena tek ove godine, u okviru Centra tehničke kulture grada Našica.

“Početkom školske godine planiramo obuhvatiti malo više područja, a u tome će nam dati podršku Zajednica tehničke kulture Osječko – baranjske županije. Sve ovo uspjeli smo izrealizirati zahvaljujući potpori našeg Grada i gradonačelnika grada Našica, Josipa Miletića, koji nam uvijek izlaze u susret i pomažu nam osigurati sredstva. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali i onima koji su podržali ovu aktivnost, te posjetitelje pozivam da nam se pridruže i iduće godine:” – dodao je glavni tajnik Centra za tehničku kulturu, Mirko Košturjak.

[aigpl-gallery-slider id=”41089″]

Pročitajte još

Učitavanje...