Prijevara putem oglasnika

Prijevara putem oglasnika

Prijevara putem oglasnika

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske početkom lipnja, 41-godišnji hrvatski državljanin iz Đurđenovca, putem oglasnika dogovorio je sa 31-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Zagreba, kupnju klima uređaja. 41-godišnjak iz Đurđenovca, na račun prodavatelja uplatio je više od tisuću kuna, a navedeni uređaj mu nije isporučen. Protiv 31-godišnjaka slijedi posebno izvješće zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijevara.

Ukrao mobitel

U jutarnjim satima 2. kolovoza, u Jadranskoj ulici, u Osijeku nepoznati je počinitelj u prizemlju stambene zgrade skinuo komarnik s otvorenog prozora. Nagnuo se kroz prozor i sa stola ukrao mobitel. Vlasnici je nastala materijalna šteta od više stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Ukrao bicikl

Nepoznati je počinitelj sa 31. kolovoza na 1. rujna, u Naselju Stanka Vraza, u Osijeku, ukrao zaključani bicikl na kojem se nalazila dječja sjedalica. Krađom je 32-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta više od tisuću kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće na području PU Osječko – baranjske i događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena. Preostalih devet nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Osam se dogodilo na području Osijeka, te po jedna na području Belog Manastira i Našica.

Pročitajte još