URT “Nexe Team” i dalje na postolju

5., ujedno i predzadnje kolo Slavonsko – baranjske Trail lige 2021. održalo se 4. rujna u Slatini, na 7. po redu Popišanac Trailu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMESTAZE: POPIŠANAC TRAIL koncipiran je kao trail utrka – staza je u potpunosti obilježena. Teren je kombinacija makadama, šumskih puteva i asfalta. Tri su dužinske kategorije: – MALI POPIŠANAC 12 km – VELIKI POPIŠANAC 25 km – CANI CROSS 7km. Na VELIKOM POPIŠANCU nastupili su članovi URT Nexe Team Našice Vesna Janković i Mario Pavičić te je i ovaj put Vesna pokazala da je u izvrsnoj formi prva dotrčavši u cilj osvojivši zlatnu medalju dok je Mario uspješno savladao ovu stazu. Na CANI CROSS utrci uspješno je nastupila Valerija Šimić.

Na Vinkovačkom polumaratonu ekipa URT Nexe Team Našice imala je odlične rezultate – Dubravka Mesec osvojila je drugo mjesto, Ivana Devald šesto dok je Novela Drmić po prvi puta istrčala ovu dionicu i službeno postala polumaratonka.  U muškoj konkurenciji Hrvoje Tržić i Igor Topalović uspješno su istrčali ove utrke sa vrlo dobrim osobnim rezultatima.

Iz “URT Nexe Team” Našice podsjećaju da su u tijeku prijave za donacijsku rekreativnu utrku „ Sportom pomozimo drugima” koju našička trkačka udruga organizira sa Športskom zajednicom grada Našica  a u suorganizaciji sa ŠUD „ Šaran „  Našice i BK Našice te pozivaju sve građane, sportaše i rekreativce da se pridruže ovom događaju i svojom donacijom pomognu obitelji u potrebi sa našičkog područja.

Prijave je moguće ostvariti na sljedećoj poveznici: https://stotinka.hr/hrv/utrka/4406

Foto: urt nexe team našice; Gradski portal Cibalia info

Pročitajte još

Učitavanje...