Predstavljeni preventivni projekti PU osječko – baranjske

Jučer, 22. kolovoza u Đakovu, na velikom parkiralištu iza „Male crkve“ održan je 4. Tuning style show Đakovo na kojem se okupilo stotinjak natjecatelja i veći broj posjetitelja.

S ciljem informiranja građana o preventivnom radu policije kao i sinergijskom djelovanju u namjeri poboljšanja općeg stanja sigurnosti na području Osječko – baranjske županije, na manifestaciji su sudjelovali i policijski službenici za poslove prevencije Policijske uprave osječko – baranjske i Policijske postaje Đakovo.

Posebno je promoviran projekt „Zajedno u zaštiti osobne imovine“

Tom prilikom je kroz predstavljanje lokalnih i nacionalnih preventivnih projekata, promovirana i policijska prevencija. Građani su na policijskom štandu mogli dobiti edukativno – informativne materijale i odgovore na pitanja vezana uz preventivne projekte.

Obzirom da još uvijek traje vrijeme godišnjih odmora posebno je promoviran projekt „Zajedno u zaštiti osobne imovine“ te su građani dobili upute o samozaštitnom ponašanju, a između ostalog najčešća pitanja građana bila su vezana za izmjene i dopune odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: PU osječko – baranjska

Pročitajte još