Potpisan ugovor o izgradnji atletske staze na igralištu srednje škole u Našicama

srednja1
srednja1

Danas je u Srednjoj školi u Našicama potpisan ugovor između županije Osječko – baranjske županije i Srednje škole Isidor Kršnjavi Našice o izgradnji atletske staze na sportskom igralištu škole.

Ugovore su potpisali Ivan Anušić župan Osječko – baranjske županije i Željko Filjak ravnatelj Srednje škole Isidora Kršnjavoga, a prisutni su bili također potpisivanju gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić i potpredsjednik Županijske skupštine Ivica Čeme. Ugovorom koji su potpisali župan i ravnatelj, za realizaciju ovog projekta predviđeno je 407.000,00 kuna.

srednja2

Ravnatelj Željko Filjak istaknuo je kako je ovo projekt koji traje nekoliko godina i kako sada ulazi u završnu fazu. Ovom prilikom zahvalio županu u ime svih učenika, a i udruga koje će koristiti ovaj sportski objekt, jer će to pomoći da podigne atletiku u Našicama na jedan viši nivo. Također je Ivica Čeme spomenuo veliko zalaganje i inicijativu profesora Anđelka Cvijetovića oko ovog vrijednog projekta za sve mlade.

Ovim potpisivanje bio je zadovoljan i sam župan Osječko – baranjske županije Ivan Anušić koji je rekao kako je važno ulagati o ovakve i slične projekte.

srednja3

„Danas smo potpisali vrlo vrijedan sporazum u kojem će se izgraditi i asfaltirati atletska staza na srednjoškolskom igralištu u Našicama. Do sada smo uložili preko milijun i tristo tisuća kuna kao županija u izgradnju i modernizaciju, rasvjetu, odvodnju i obnovu rukometnog igrališta. Nakon asfaltiranja atletske staze ostaje nam još stavljanje podloge tartana, a to će na red doći već slijedeće godine. Drago mi je da u Našicama i u srednjoj školi Isidor Kršnjavi ima takao velik broj đaka i upravo zbog njih se isplati investirati u ovu školu.

 
bricks2016

Pročitajte još