MŽNL Slavonije i Baranje, 14. kolo

nogo1a

Našk – Graničar 4:1(2:1)

Našice – Gradski stadion. Gledatelja 100.

Glavni sudac Dubravko Habus(Osijek).

Pomoćni suci:  Martin Damjanović(Đeletovci), Moris Goljak(Osijek).

Delegat Rudolf Štefan(Donji Miholjac).

Strijelci: 0:1 – Pastuović(8), 1:1 – Mijatović(23), 2:1 – Mijatović(31), 3:1 – Mijatović(52), 4:1 – Pavlović(86).

Opomenuti igrači: Tomaš(Našk).

Našk: Petrović, Emić(od 88. D.Galinec), Jurković(od 46.Tomaš), Barišić, K.Knežević(od 84.M.Knežević), Pavlović, H.Galinec, Flegar(od 88.Tomac), Torčić, Mijatović(od 88.Paradinović), Hečimović.

Trener Karlo Kanis.

Graničar: Zirdum, Mikić(od 77.Galović), Miličić(od 77.Bubalović), Miličevuić, Bukovac, Gašparović, Lazar, Beblje, Čosić(od 46.Bukva), Pastuović, Kovačević.

Trener Hrvoje Lončarević.

nogo2a

Igrač utakmice: Mario Mijatović(Našk).

Nogometaši Naška povezali su tri pobjede u nizu čime su znatno popravili položaj na tablici. Bodove iz Otoka potvrdili su u susretu s vrlo dobrim Graničarem, koji se, usprkos poraza, pokazao u lijepom svjetlu. Mlada momčad trenera Hrvoja Lončarevića nije ni malo respektirala iskusnije Našičane što se vidjelo i na otvaranju ovog zanimljivog susreta. Lijepa akcija i vodstvo Graničara preko osamnaestgodišnjeg Pastuovića dogodilo se u osmoj minuti. Na sreću po Našičane Mijatović dvije minute kasnije poravnava. Petnaest minuta prije kraja koristi još jednu neopreznost obrane Graničara i svojoj momčadi osigurava pozitivan rezultat za drugih četrdeset pet minuta. Neposredno pposlije toga Pastuović je bio u idealnoj poziciji no sigurni Petrović, koji je došao u pravu formu, ne dozvoljava poravnanje. 

Na početku drugogo dijela raspoloženi Mijatović postiže svoj treći pogodak i Našk vodi u mirniju završnicu. Županjci se ni kod ovog vodstva nisu predavali. Bili su ravnopravni no na njihovu nesreću, pet minuta prije kraja, primaju četvrti pogodak čime je utakmica praktički rješena.

nogo3a

 

Pročitajte još