Našički bajkeri nastavljaju darivati najmlađe

Članovi Moto kluba Racing Našice nakon darivanja bolesne dječice u našičkoj bolnici, osigurali su poklone i za djecu našičke Socijalne samoposluge. Kako je rekao Robert Kresić, predsjednik udruge Dar dobrote, današnja akcija samo je nastavak izvrsne suradnje s MK “Racing” i Socijalne samoposluge Našice.

“Bajkeri tijekom cijele godine prate naš rad te nam pomažu, a svaka njihova akcija obojana je humanitarnim karakterom za sve potrebite u gradu Našicama i drago mi je što su članovi kluba toliko socijalno osviješteni. Ova današnja donacija poklona za djecu bit će podijeljena zajedno s paketima koji su osigurani kroz našu akciju “Adventski kalendar” i uvjeren sam da će obradovati one najmlađe.” – izjavio je Kresić.

 

Predsjednik MK “Racing” Našice Mladen Grujo Marks zadovoljan je što će i ove godine našički bajkeri uveseliti dječicu u ovo blagdansko vrijeme. “Mi smo jako sretni što smo ove godine uspjeli proširiti krug darovanih i nadamo se da ćemo iduće godine osigurati još više darova. Također se nadamo da će ova situacija s koronavirusom proći što prije da bi naš klub mogao normalno nastaviti s aktivnostima poput organizacije moto – susreta gdje bismo osigurali određena materijalna sredstva za pomoć potrebitima. Svima želimo sve najbolje za nadolazeće blagdane te puno zdravlja i sreće.” – rekao je Grujo.

 

[fts_facebook type=album_photos id=175909019125252 posts=5 title=no title_align=left description=no words=45 popup=yes album_id=3453954724653982 image_width=200px image_height=200px space_between_photos=1px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]

Pročitajte još