Odigrano 11. pojedinačno prvenstvo Teniskog kluba „Đurđenovac”

Jučer je odigrana završnica tradicionalnog pojedinačnog prvenstva Teniskog kluba „Đurđenovac” u tri kategorije, 11. po redu. Na prvenstvu, koje se igralo nekoliko mjeseci, sudjelovala su 32 igrača, a ove smo nedjelje dobili pobjednike.

U kategoriji igrači veterani rekreativci Damir Kučak je nadvisio Vedrana Borjana rezultatom 6:2, 6:0, a Ante Domnjak je osvojio broncu protiv Antonia Trošelja 6:3, 6:2. U kategoriji veterana pobjedu odnio Ivica Kovačević koji je u finalu bio bolji od Dalibora Delića rezultatom 6:4, 6:2, a broncu je osvojio Ivica Fridl koji je pobijedio Roberta Knežića rezultatom 6:2, 6:2. U kategoriji seniora Jonatan Kubena je zauzeo prvo mjesto predajom Juraja Špehara dok je Andrea Trošelj u meču za 3. savladala Luku Fridla rezultatom 4:6, 6:1 i u tie break-u bilo je 10:5 za Andreu.

Po završetku mečeva za sve sudionike ovog jubilarnog prvenstva priređen je tradicionalni domjenak za koji je bio zaslužan Zlatko Špoljarić, a najboljim je tenisačima u svim konkurencijama nagrade su uručili predsjednik TK Đurđenovac Robert Ostrun te načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović koji se okupljenima obratio s nekoliko riječi.

„Danas smo prisustvovali završnici 11. pojedinačnog prvenstva Teniskog kluba Đurđenovac. Ovim putem čestitam svim natjecateljima kao i predsjedniku kluba Robertu Ostrunu, a posebne čestitke upućujem onim tenisačima koji su postigli iznimne rezultate. Moram naglasiti kako je Općina Đurđenovac zadovoljna radom Kluba koji je nedavnu, uz našu podršku, pokrenuo Školu tenisa za najmlađe. Rezultati su već vidljivi jer se veliki broj djece uključio u teniske aktivnosti što je znak da ovaj sport u Đurđenovcu ima budućnost.” – izjavio je, između ostalog, načelnik Topalović.

Uskoro kreće i turnir parova

S nekoliko riječi na turnir se osvrnuo i predsjednik kluba Robert Ostrun. „Ove smo nedjelje uspjeli završiti pojedinačno prvenstvo Teniskog kluba „Đurđenovac” koje se ove godine malo produžilo – krenuli smo početkom lipnja, a danas smo turnir priveli kraju. Prije svega se zahvaljujem svim sudionicima turnira kao i našim sponzorima – Općini Đurđenovac koja je i ove godine pomogla u organizaciji ovog turnira. Dvoboji su bili vrlo zanimljivi, igra je bila fer i korektna i navijači su mogli uživati u vrhunskom tenisu. Drago nam je da se i ove godine uključio veliki broj natjecatelja tako da su svi članovi kluba odigrali po nekoliko mečeva i nastavljamo dalje u visokom ritmu. Naime, kako bismo iskoristili ovo vrijeme uskoro ćemo krenuti s turnirom parova za kojeg ćemo danas odraditi ždrijeb.” – zaključio je Ostrun.

Stric pivo

Pročitajte još