Postani volonter udruge Dar dobrote

Dođi, vidi i ostani, volonter postani! – poziv je za sve zainteresirane građane koji svoje slobodno vrijeme žele iskoristiti volontirajući. Udruga Dar dobrote vodi Socijalnu samoposlugu Našice i u kontinuiranom je procesu traženja novih, vrijednih i empatičnih volontera.

Sve dočekuju raširenih ruku

Volontiranje u udruzi Dar dobrote nudi ti mogućnost rada kroz pomoć drugima, upoznavanja novih ljudi, ali i stjecanje novih iskustava. Javiti se možeš, na više načina, pozivom na broj mobitela (098/180-9761 – Robert), na mail [email protected] ili jednostavno dođi u Socijalnu samoposlugu u njeno redovno radno vrijeme.

„Dočekat ćemo te raširenih ruku i vedra duha, upoznat ćemo te s radom naše udruge, a ti ćeš odlučiti u kojim sekcijama udruge želiš i možeš pomagati, kada to želiš činiti i koliko često. Volonterski rad nije samo rad s drugima, kroz pomaganje upoznaješ i sebe, ali i stvaraš nove vlastite ciljeve.” – poručuju iz udruge te napominju da će možda baš rad u samoposluzi pomoći mladima da shvate čime se žele baviti u budućnosti, a ako ne to barem će svijet početi gledati drugačijim očima.

Pročitajte još