Policija razotkrila počinitelje krađa

Policija razotkrila počinitelje krađa

Policija razotkrila počinitelje krađa


Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 63-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađe. Navedeni je dana 17. siječnja ispred poštanskog ureda u Donjem Miholjcu iz kaputa 44-godišnjakinje ukrao mobilni telefon pričinivši štetu u vrijednosti od više tisuća kuna.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da 19-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teške krađe. Mladić je u noći između 16. i 17. veljače provalio u prodavaonicu benzinske postaje u Osijeku i iz ormara ukrao više desetaka šteka i više od stotinu kutija cigareta pričinivši time štetu tvrtki od desetak tisuća kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnesene su kaznene prijave.

 

Krađa ribolovnog pribora

Između 1. i 8. ožujka nepoznati je počinitelj, iskoristivši nepažnju i odsutnosti vlasnika, iz otključanih prostorija stana u Belišću ukrao dva štapa za pecanje čime je vlasniku pričinio štetu od više tisuća kuna. Nadležnom odvjetništvu slijedi posebno izvješće. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a sve su prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu. Četiri su se dogodile na području Osijeka, jedna na području Belišća.

Stric pivo

Pročitajte još