Policija razotkrila počinitelja

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 24-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela krađa i teška krađa. Početkom studenog i u prosincu mladić je iz rezervoara teretnih automobila parkiranih u Zapadnom predgrađu u Osijeku ukrao više stotina litara goriva. Ukupna materijalna šteta nastala zagrebačkoj tvrtki iznosi više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

Zaključajte svoje vozilo

U noći s 28. na 29. prosinca nepoznati je počinitelj iz otključanog vozila parkiranog u Ulici Silvija Strahimira Kranjčevića u Osijeku ukrao mobitel, novac i jaknu. Nastala materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Događaji u prometu

Na području PU osječko – baranjske 30. prosinca policijski službenici zaustavili su dva vozača osobnih automobila koji su upravljali vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirali su u 22,18 sati kada su u Ulici Vlatka Mačeka u Tenji zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je upravljao automobilom uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi od 1,50 grama po kilogramu. Sukladno odredbama Prekršajnog zakona isključen je iz prometa.

Pročitajte još