Pokladno jahanje ovoga puta samo u Vukojevcima

Pokladno jahanje Vukojevci  2013. godine

Povodom manifestacije “Pokladno jahanje Vukojevci  2013. godineKU “Dorat” Vukojevci  pozivaju sve  zainteresirane građane grada Našica kao i sve ostale drage im goste da se pridruže 3. veljače (nedjelja) i tako budu dio ovog tradicionalnog događaja u njihovom selu.

 

Povorka konjanika i zaprega okuplja se do 11.30 -12.00 sati u  Vukojevcima ul. K. Tomislava 105 a potom odlazi u obilazak domaćina u ulici.

 

Posljednja postaja je ispred crkve gdje će nas dočekati Vukojevačke snaše sa gradonačelnikom Krešimirom Žagar u 15.00 sati. U Mjesnom domu biti će organiziran ručak u 16.00 sati te druženje uz tamburaše.

 

Moramo napomenuti kako je prije nekoliko dana bila obavijest kako će povorka ići od Vukojevaca kroz Markovac pa sve do centra Našica, ali zbog određenih tehničkih razloga, to nije moglo biti odrađeno. Nadamo se kako je ovoga puta ipak iznimka  da se sve održi u Vukojevcima te da će se u budućnosti ipak konjanici moći kretati sve do Našica jer znamo koliko je to bilo zanimljivo svim posjetiteljima prošlih godina.

{module Adsense 300×250 – slika} {module Adsense 300×250 – slika}

Pročitajte još