Našice – Nogomet – 3.HNL Istok, 12. kolo – Našk – Bedem 2:0 (2:0)

nogomet4_11_1a

Po teškom (kišom natopljenom) terenu, koji je u mnogome utjecao na igru Naška i Bedema iz Ivankova, sve je riješeno u prvom dijelu. U kojem su Našičani, osim dva pogotka  (Kubaček, Pohižek) propustili još nekoliko zaista prigoda. Mladi Mikola našao se tri puta sam pred vratima Marijanovića no, kako se kaže, „lopta ga nije htjela“. I iskusni Kubaček, koji je u desetoj minuti iskoristio neopreznosti obrane Bedema i doveo svoju momčad u vodstvo, se mogao još jednom upisati u strijelce ali je lopta od prečke završila u gol autu.

U drugom poluvremenu gosti iz Ivankova igraju nešto organiziranije no bez pravih prigoda da bi ugrozili sigurnog Petrovića. Usprkos vodstva Naška bilo je dosta nervoze s obje strane, što je rezultiralo s tri isključenja. Prvo su u 59-oj minuti zbog međusobnog „koškanja“ iz igre u svlačionicu upućeni Smolčić (Bedem) i Barišić (Našk) da bi u 82-oj minuti, zbog druge javne opomene, to morao i kapetan Kirin kod Bedema. Sve u svemu zaslužena pobjeda Naška i tri boda za mirniji nastavak prvog dijela prvenstva. U kojem do kraja Našk gostuje u Lipiku i Požegi a kod kuće dočekuje neugodni Višnjevac.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/11mjesec/4/v2{/gallery}

 

Gradski stadion. Teren težak za igru. 
Glavni sudac Ivan Glavaš (Požega). 
Pomoćni suci Manuel Jugović (Črnkovci), Marko Novaković (Višnjevac). 
Četvrti sudac: Nikola Šušak (Valpovo). 
Delegat Krunoslav Paun (Donji Andrijevci). 
Strijelci: 1:0 – Kubaček (10), 2:0 – Pohižek (37).
Opomenuti igrači Šulava, Pohižek, Horvatek (Našk), Stanić (Bedem).

 

Isključeni: Barišić (Našk), Smolčić, Kirin (Bedem).

Našk: Petrović, Barišić, Šundalić, Kubaček (od 87. Tomaš), Šulava, Galinec (od 69. Ivković), Mikola (od 80. Bibić), Kapraljević, Pohižek, Gašparić, Hečimović. 

Trener Stjepan Mađarić.

 

Bedem: Marjanović, Puškarić (od 60. Veraja), Lovrić (od 76. Buranji), Dogan, Validžić, Kirin, Haluška, Smolčić, Joskić, Drljo, Stanić. 

Trener Stjepan Bogdan.

 

(Foto&Tekst: Srećko Sobodić)

{module Adsense 728x 90-slikovni}

Pročitajte još