Ove subote dođite podržati STK Našice u borbi za nove bodove u 1. hrvatskoj ligi

U subotu, 19.11.2022., igra se šesto kolo 1. hrvatske stolnoteniske lige u kojem je Stolnoteniski klub Našice domaćin. Igraju se dvije utakmice u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice (Augusta Cesarca 20) protiv STK Putjane i STK MSTC Čakovec.

  • STK Našice – STK Putjane u 11h
  • STK Našice – STK MSTC Čakovec u 17h

Za stolnoteniski klub Našice nastupit će Dražen Stanić, Domagoj Biber, Damir Bogdanović i Igor Androš. S obzirom na virozu u prvoj ekipi iz Kluba se nadaju da će ipak zaigrati u najboljem sastavu te ostvariti još koju vrijednu pobjedu.

Našički stolnotenisači se trenutno nalaze na petom mjestu u jakoj 1. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi te ovom prilikom pozivaju sve navijače i simpatizere dobrog stolnog tenisa da ih dođu podržati u što većem broju s obzirom da je ovo zadnje kolo u prvom dijelu sezone.

Također, Stolnoteniski klub Našice i dalje vrši upis novih polaznika u školu stolnog tenisa, te primaju curice i dječake već od 6 godina. Sve informacije oko rasporeda treninga i rada kluba možete dobiti od trenera Dražena Stanića na broj telefona 097/737-7090.

Pročitajte još