Otkriven kradljivac torbice

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 28-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, 19. siječnja u Osijeku u poslijepodnevnim satima 22-godišnjakinja koristila je usluge taxi prijevoza u kojem je zaboravila torbicu s novcima. Nakon što je izašla iz taxi vozila 28-godišnji vozač ukrao joj je torbicu. Vlasnici je nastala materijalna šteta od oko 220 eura. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu, navode iz PU osječko – baranjske.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek.

Evidentirana tri alkoholizirana vozača

Na području PU osječko – baranjske jučer su u nadzoru prometa evidentirana tri vozača (dva osobnog automobila i jedan bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Upravljao biciklom s 2,16 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 15,10 sati u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zatečen 58-godišnak iz Đakova, koji je upravljao biciklom s od 2,16 promila alkohola u krvi.

Pročitajte još

This will close in 8 seconds