Iz automobila ukrao novac i dokumente

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u utorak 13. srpnja, u popodnevnim satima, u Valpovu, nepoznati počinitelje je iz parkiranog osobnog automobila u dvorištu obiteljske kuće ukrao novčanik s osobnim dokumentima i novcem te sunčane naočale. Vlasniku 65-godišnjem hrvatskom državljaninu počinjena je materijalna šteta oko 10 tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Ukrao bicikl

U srijedu, 14. srpnja, u večernjim satima, u Višnjevcu, nepoznati počinitelj ukrao je bicikl vlasništvo 45-gpodišnje hrvatske državljanke. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 2000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. Na području Osijeka i Belišća dogodile su se po dvije prometne nesreće i po jedna na području Našica i Đakova.

Pročitajte još