Osnivačka skupština Biciklističkog kluba Našice

bic1a

Sinoć je u Našicama održana osnivačka skupština Biciklističkog kluba Našice.

bic2aUvodno je istaknuto kako naš grad obiluje biciklističkim entuzijastima, imamo i vrhunske biciklističke natjecatelje, a uvjete koje nam pruža šira gradska okolica savršeni su za bavljenje ovim prekrasnim sportom.

 

Svrha osnivanja i djelovanja Kluba je poticanje, razvoj i unapređenje biciklističkog sporta, razvoj odgojnih, moralnih i etičkih vrijednosti članova Kluba te stvaranje uvjeta koji će omogućiti što većem broju građana, posebice mladeži, da se bavi biciklističkim sportom.

 

Klub će organizirati treninge i natjecanja, provoditi rekreativne aktivnosti članova, organizirati razne biciklističke priredbe, vršiti uređenje, kartiranje i održavanje postojećih te izgradnju novih biciklističkih staza i poligona, te promicati turističke vrijednosti grada Našica i našičkog kraja.

bic3a

Za predsjednika kluba izabran je Ivan Adžić, dopredsjednik će biti Dražen Vrabac, a dužnost tajnice kluba vršit će Emilija Malovčak. Izabrani su i članovi izvršnog te nadzornog odbora, a dogovorene su i prve aktivnosti kako bi se čim prije ušlo u sustav brdsko biciklističkih natjecanja.

 

I ovim putem pozvani su svi zainteresirani da se uključe u rad kluba i doprinesu razvoju biciklističkog sporta u Našicama.

Pročitajte još