Poziv na radionicu – Lokalna razvojna strategija LAG-a Karašica 2014. – 2020.

lag karasica 1
lag karasica 1

LAG Karašica je u procesu izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a Karašica 2014.-2020. sukladno odobrenom projektu iz podmjere 19.1. „Pripremna pomoć“ Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.

Ovim putem Vas pozivamo na sastanak/radionicu sa predstavnicima civilnog i gospodarskog sektora područja LAG-a Karašica i to u srijedu, 27. siječnja 2016. godine, u Našicama, vijećnica Grada Našica (Trg dr. Franje Tuđmana 7), u 17:00 sati.

Materijale sa popisom mjera iz Programa ruralnog razvoja koje će se moći financirati iz sredstava LAG-a Karašica možete naći u linku na kraju članka ili na web stranici LAG-a Karašica, pa Vas molimo da iste proučite i nađete svoj interes kako bi Vaši projekti bili sastavni dio Strategije.

Isto tako Vas obavještavamo da je na Internet stranicama LAG-a www.lag-karasica.com objavljen poziv za dostavu projektnih prijedloga. Na navedenim stranicama pronaći ćete i obrazac za prijavu projekata pa ukoliko ste u mogućnosti isti ispunite i pošaljite na mail LAG-a ili predajte konzultantima na radionici.

Sastanak će voditi predstavnici izabranih konzultanata za izradu LRS, tvrtka Modra nit d.o.o. iz Osijeka (Gordana Stojanović i/ili Sonja Vuković).

Kako bi naša zajednička Strategija bila što kvalitetnija i kako bi se u konačnici Vaši projekti mogli financirati putem Strategije LAG-a Karašica molimo Vas da se odazovete našem pozivu na radionicu.

Za dodatne informacije i upite slobodno nas kontaktirajte na telefon 031/656-207 ili 091/361-1170 – Ivan Keglević.

– Mjere iz PRR koje će LAG-ovi moći koristiti za provedbu LRS

lag karasica 2

 

Pročitajte još