Osmo državno natjecanje vatrogasaca RH ove nedjelje – Natjecat će se i DVD Našice, DVD Stipanovci, DVD Donja Motičina i DVD Lila

U Varaždinu, kolijevci hrvatskog vatrogastva, ove nedjelje 26. rujna 2021. godine na stadionu Sloboda (Ognjena Price 31), održat će se 8. državno natjecanje vatrogasaca Republike Hrvatske. Bit će ovo prilika za čak 207 natjecateljskih odjeljenja da odmjere svoje snage u brzini i uvježbanosti, a pobjednici će biti plasirani na Međunarodno vatrogasno natjecanje koje će se 2022. godine održati u Celju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEVatrogasna natjecanja važan su segment osposobljavanja za operativnu spremnost vatrogasaca, a svoj dolazak na državno natjecanje u Varaždinu već su potvrdili i potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović kao i brojni visoki vatrogasni dužnosnici Austrije, Slovenije, Mađarske i Hrvatske.

Program natjecanja:

  • 9:00 – 18:00 Natjecanje vatrogasaca RH
  • 14:30 Dolazak visokih uzvanika na stadion
  • 15:00 Izjave medijima

Na Županijskom natjecanju pravo nastupa kao i zastupanje vatrogasne zajednice Našice ostvarili su DVD Stipanovci s tri odjeljenja, DVD Našice s dva odjeljenja DVD Donja Motičina i DVD Lila s po jednim odjeljenjem.

Pročitajte još