Našice – Andrea Granat snimila novi spot za pjesmu „Bijela košulja“

bijela-kosulja1a

Nakon vrlo uspješnog glazbenog prvijenca , a ubrzo i hita „Navika“ naša sugrađanka Andrea Granat snimila je najnoviju pjesmu pod nazivom „Bijela Košulja“. Snimanje spota je izvedeno na području grada Našica, a uz spot koji vam i ovoga puta premijerno prikazujemo, donosimo vam i nekoliko njezinih riječi o samom snimanju, tko sve sudjeluje u njemu te kome se zahvaljuje i bez koga sve ne bi niti bilo moguće izvesti.   

{youtube}1THbCMrHD-c{/youtube}

„Ja sam Andrea Granat, imam 20 godine a živim u Našicama. Nedavno sam se hrvatskoj publici predstavila sa svojom prvom pjesmom i spotom „Navika“.

bijela-kosulja3a

Jako sam zadovoljna kako je pjesma prihvaćena, pa sam se odlučila snimiti i novu pjesmu pod nazivom „Bijela košulja“, i dalje u suradnji s Kristijanom Brodarom, Dorom Vestić i Tatjanom Draženović. Ovoga puta približila sam se više svom stilu i na taj način je nastala jedna dance pjesma. Vrlo brzo, pjesma je prepoznata od strane stručnjaka te je i osvojila 2.mjesto na festivalu zabavne glazbe Darfest. Snimili smo spot za nju, ovaj put u suradnji s Draženom i Tenom Kiš. Snimanje je trajalo puna dva dana od jutra do mraka, ali smo i više nego zadovoljni rezultatom i odrađenim poslom. U spotu se pojavljuje Goran Rdulović, Anamarija Lovrenčić iz modne agencije Midikenn i nedavno proglašena miss publike Slavonije i Baranje, njena sestra Lucija Lovrenčić i Dorotea Lerinc.

bijela-kosulja2a

Za potpuni dojam spota zadužen je bio plesni studio Shine iz Osijeka s kojim sam uvježbavala korografiju te koju i izvodimo tijekom spota. Imala sam veliku ekipu uz sebe, pa je tako Ivana Kilibarda zaslužna za moje make upove tijekom cijelog spota, Petra Šimenić za nakit koji nosimo djevojke i ja, te Matea Zubak (studio 27) za frizuru. Djevojke je obukla mlada dizajnerica Suzana Koprivnjak, dok sam ja nosila unikatne traperice Dajane Mikloš- Ponjević (Ekstravagant). Velika zahvala ide i mojoj obitelji na beskrajnoj pomoći i podršci, našičkim vatrogascima, night clubu Face kao i svima koji su došli na snimanje i zaplesali zajedno sa mnom. Nadam se da će se svidjeti svima koji su sudjelovali u ovome kao i onima koji će vidjeti ovaj najnoviji naš uradak.“ – rekla je za kraj Andrea Granat

{youtube}9KXzahCNxLI{/youtube}

Više o prošlom hitu “Navika” možete pogledati ovdje.

 

Pročitajte još