U Vukojevcima održano XIV. Područno vatrogasno natjecanje VZ Našice – Najmasovnije do sada

Jučer je u Vukojevcima u organizaciji Vatrogasne zajednice Našice održano XIV. Područno vatrogasno natjecanje u svih osam postojećih kategorija. Natjecanje je okupilo čak 69 ekipa iz 17 dobrovoljnih vatrogasnih društava, tako da se na nogometnom igralištu NK Omladinac u Vukojevcima natjecalo gotovo 700 vatrogaskinja i vatrogasaca.


Nakon pozdravnih riječi zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Našice Danijela Matkovića, natjecanje je otovorenim proglasio gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba.

Medalje i pehare najuspješnijim vatrogaskinjama i vatrogascima uručili su predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić i gradonačelnik Krešimir Kašuba

U kategoriji djeca 6 – 12 godina žene prvo je mjesto pripalo ekipi Koške, druga je bila ekipa Zoljana a treća ekipa Jelisavca. U kategoriji djeca 6-12 godina – muški najuspješnija je bila ekipa Vukojevci I, drugo mjesto osvojila je ekipa Feričanaca, a treće ekipa Zoljana. U kategoriji mladeži 12 do 16 godina žene prvo je mjesto osvojila ekipa Stipanovaca, drugo mjesto zauzela je ekipa Lile, a treće Feričanic. U muškoj kategoriji mladeži 12 – 16 godina prvo je mjesto osvojila Lila, drugo Jelisavac, a treće Breznica Našička.

U kategoriji članica A prva je bila ekipa Koške, drugo mjesto osvojila je ekipa Stipanovaca, a treće ekipa Lug Subotički. U kategoriji članice B najuspješnija je bila ekipa Stipanovaca, drugomjesto zauzela je skipa Lile, a treće Breznica.U kategoriji Članovi A prvo mjesto osvojila je ekipa Donja Motičina I, drugo mjesto zauzela je ekipa Donja Motičina II, a treće je mjesto pripalo Stipanovcima. U kategoriji Članovi B prvo je mjesto osvojila Donja Motičina, drugo ekipa Našica, a treće ekipa Lile.

Medalje i pehare najuspješnijim vatrogaskinjama i vatrogascima uručili su predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić i gradonačelnik Krešimir Kašuba, a svim je natjecateljima na postignutim rezultatima čestitao zapovjednik Vatrogasne zajednice Osječko – baranjske županije Zdravko Cvenić pohvalivši izvrsnu organizaciju područnog natjecanja koje je bilo najmasovnije do sada.

Stric pivo

Pročitajte još