Ogromno zanimanje za osvajanje nagrade u foto izazovu TV Našica

U samo dva dana na adresu [email protected] pristiglo je (i još pristiže) nekoliko stotina fotografija od čak 40-tak autora. Iako nam samo sortiranje ovolikog broja fotografija zahtjeva veliki posao, veseli nas činjenica da se stvarno ogroman broj čitatelja, fotografa amatera uključio u ovu našu nagradu igru

Iskreno, očekivali jesmo interes, ali baš toliki, to nas je sve ugodno iznenadilo.

Fotografije koje su za sada došle su odlične, puno ih je i izabrati prve tri će biti vrlo teško.

Za one koji još uvijek nisu upoznati, a da se ne ponavljamo, 18.10.2020. odlučili smo naše čitatelje malo izbaciti iz kolosjeka ovih ružnih vijesti vezano za pandemiju i slično, te smo organizirali nagradnu igru, točnije jedan foto-izazov TV Našica. U izazovu smo poticali, a i dalje naglašavamo našim čitateljima da nam šalju svoje foto uratke, a mi ćemo nakon dobre i temeljite provjere žirija (o njima nešto kasnije) odlučiti kome pripadaju ove vrhunske nagrade.

U cijelu ovu foto priču uključili su se i naši sponzori Caffe bar Izzy, Auto servis Felga i restoran Egghus koji će prvo troje nagraditi bogatim nagradama koje ćemo detaljnije opisati također u danima koji su pred nama. 

Dakle, na vama je da i dalje ovaj tjedan (19.10. do 25.10.) fotografirate sve ono što vam se učini zanimljivim, lijepim, a mi ćemo sve pomno pregledati i izabrati pobjednika. O nagradama naših sponzora također u sljedećem javljanju vezano uz ovaj foto-izazov TV Našica, a svi ostali koji još niste, šaljite svoje foto-uratke na [email protected].

Sretno svima.

Pročitajte još