Novi rekord kuglane u Đurđenovcu

Novi rekord kuglane u Đurđenovcu

Ovog vikenda u Đurđenovcu je odigrano nekoliko kuglačkih utakmica.

U 13. kolu 3HKL koja je odigrana u subotu Našice je “ugostilo” ekipu Đurđenovac na kuglani Sportski centar u Đurđenovcu.

 

U prvom paru za Našice su nastupili Zvonimir Satler protiv Tomislava Tomasović i ta je utakmica završena s rezultatom 525:569 za Tomislava, dok je na utakmici između Damira Hvizdaka i mladog Antonija Martinović (16 godina ) bilo vrlo izjednačeno te je na koncu rezultat iznosio 510:511.

U drugom dijelu natjecanja za Našice je nastupio Miljenko Ljubić koji je izgubio protiv Franje Čordašića rezultatom 509:563, a isto tako za Jozu Jovića se tvrd orah pokazao i Darko Androš  koji je pobijedio rezultatom 473:539.

 

Na kraju su se susreli Franjo Fedor, koji nastupa za Našice i koji je držao rekord kuglane od 605 oborenih čunjeva, protiv  Milana Lončara. U tom vrlo zanimljivom ogledu, došlo je do pada starog rekorda jer je Lončar pobijedio Fedora rezultatom 613:531 te isto tako srušio i stari rekord za 7 bodova.

 

 

U kombinaciji  Stanka Martinovića i Marka Pritišanac protiv Matije Ivančoka rezultat je iznosio 512:586, što je u konačnici bilo visokih 0:8 za Đurđenovac i +321 čunj (3060:3381).

Raspoloženje kuglača iz Đurđenovca je očito bilo na visokom nivou što je pokazao i sam rezultat.

Nakon utakmica i odličnog ponašanja za vrijeme igre, uslijedilo je druženje uz piće i kotlić koji je pripremio Vlado Markulić.

{gallery}Slike_tekstovi/2013/1mjesec/21/v2{/gallery}

Našice:

Rezerve : Marko Pritišanac, Branko Pavić

Predstavnik ekipe :  Miljenko Ljubić

Trener                  : Vlado Markulić

Kapetan              : Franjo Fedor

 

Đurđenovac:

Rezerve : Matej Fadljević,Igor Trepač

Predstavnik ekipe :  Dario Zidar

Trener                  : Josip Tomasović

Kapetan              : Milan Lončar

{module Adsense 300×250 – slika} {module Adsense 300×250 – slika}

Pročitajte još