Održane Šljivoševačke ljetne večeri

Prošle godine se dogodilo sasvim slučajno, a ove godine, 09.07., namjerno. U organizaciji Jurice Kambera i Antonija Pavlović te mještana sela održane su “Šljivoševačke ljetne večeri”. Manifestacija je uz ugodan ambijent i napuhanca za djecu nudila druženje pod zvjezdanim nebom, hladno piće, gastronomsku ponudu i video projekciju šaljivog šokačkog skeča “…mamo ja trudna…” koju je napisala Antonija Pavlović, a glumila mladež iz mjesta Šljivoševci prije sad već gotovo 20g. U suradnji s TV Našice omogućen je i live prijenos projekcije.

Projekcija skeča je bila nakon 21h te su svi posjetitelji mogli uživati u kinu na otvorenom. Cijela manifestacija, koja je okupila tristotinjak posjetitelja, započela je u 18h i trajala je do ranih jutarnjih sati.

Uz udružene snage aktivnih mještana tjedan dana su se pripremali za cijelu manifestaciju izrađujući sjedeće garniture od paleta. U gastro ponudi sudjelovali su KUD “Seljačka sloga”, Udruga žena Šljivoševci, Udruga mladeži “Bambi”, OPG Kovačić, nogometni klub Graničar s prodajom pića i seoski mačak Dalibor koji je imao štand na kojem je nudio sladoled, CD predstave i majice sa svojim logom. Nakon bezbroj pohvala za ovu manifestaciju iduće godine možete od organizatora očekivati još više i bolje. Ovim putem organizacijski odbor se zahvaljuje svima na doprinosu i uloženom trudu.

Izvor: AP

Pročitajte još