Održane dvije uspješne akcije dobrovoljnog darivanja krvi – U NEXE d.d. i Jelisavcu

 

Jučer su održane dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi – u NEXE d.d. i Jelisavcu. U NEXE d.d. darivanju je pristupilo 36 darivatelja, a njih 32 je darivalo krv – 2 žene i 30 muškarca. Po prvi put krv su darovali Flegar Edi i Koš Matija iz Našica dok su jučerašnji jubilarci bili Žaček Davor iz Našica s 50 darivanja te Brkić Zvonko iz Feričanaca sa 100. darivanjem, a rekorder je Milojković Boro iz Našica sa 137 darivanja.

U Jelisavcu je ovoj akciji ukupno pristupilo 33 darivatelja od kojih su svi darivali krv – 6 žena i 27 muškaraca. Novi darivatelj je Zavada Kristijana iz Jelisavca, a jubilarci su Kubica Zdravko iz Jelisavca sa 60 darivanja i Ibriks Dražen iz Našica koji je ujedno i rekorder akcije s 90. darivanjem.

Iduća akcija je 19. 09. u Našičkoj srednjoj školi

Hvala svim darivateljima što nesebično daruju dio sebe da bi smanjili ljudsku patnju, pomogli bolesnima i spasili život. Pozivamo sve ostale koji mogu da se priključe idućoj akciji darivanja krvi, a ona će se održati 19. 09. (ponedjeljak) u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice od 08:00 do 15:00 sati.

Pročitajte još