DNEVNI KOLAŽ od danas na PLAVOJ TELEVIZIJI kreće s emitiranjem

dnevni kolaz
dnevni kolaz

Lijepi pozdrav svim čitateljima TV Našica.com portala. Kako ste mogli vidjeti na vašim TV prijemnicima, na kanalu 63 pojavio se signal s logom nove televizije pod nazivom PLAVA TELEVIZIJA.

Naime, radi se o televiziji koja će prenositi događaje vezane za regiju D2, točnije Virovitičko – podravsku županiju, Požeško – slavonske te dijelove Osječko – baranjske, Bjelovarsko – bilogorske i Brodsko – posavske županije.

Što je za naše čitatelje najinteresantnije, na našem području signal se lijepo i dobro može uhvatiti što je vrlo važno jer u sklopu programa PLAVE TELEVIZIJE iz Našičkog kraja će ići također program u polusatnom izdanju. Dakle u 22 sata u trajanju od pola sata utorkom i četvrtkom u emisiji DNEVNI KOLAŽ obrađivati ćemo teme vezane za Našice, Orahovicu, Đurđenovac, Košku, Podgorač i Feričance i Donju Motičinu. Vjerujemo kako je ovo lijepa prilika za cijeli naš kraj jer će PLAVU TELEVIZIJU moći gledati svi diljem lijepe naše bilo putem zemaljske televizije, a očekuje se emitiranje i na MAX TV-u što će biti i lijepa promocija naših gradova i sela te običaja koje naši ljudi tako vrijedno pokušavaju očuvati.

dnevni kolaz2

Kako bi dobili što bolji signal, antenu usmjerite prema Papuku, a kako smo mogli vidjeti signal je i više nego dobar na cijelom spomenutom našičkom kraju. Program će za sada biti od 10 do 23 sata, a vjerujemo kako će se s vremenom i to povećavati.

U svakom slučaju, vjerujemo kako je ovo početak nečega lijepog i korisnog za cijeli naš kraj.

 

Pročitajte još