Održana 4. humanitarna manifestacija „Mali grad velikog srca“ – Galerija

socka1
socka1

Jučer je u Našicama u organizaciji Humanitarne udruge Dar dobrote u suradnji s Gradom Našicama, Turističkom zajednicom Grada Našica, Oldtimer klubom Našice i prijateljskim organizacijama i udrugama održana 4. Humanitrana manifestcija „Mali grad velikog srca“.

Manifestacija je započela dolaskom oldtimera na 18. Međunarodni oldtimer susret, nastavila s Graffiti Jamom, smotrom folklora, nastupom tamburaškog sastava Zlatne strune i izvlačenjem tombola. Okupio se velik broj građana koji je uz glazbu mogao uživati u raznovrsnoj gastro ponudi (roštilj, čobanac, fiš, grah, riba, polesnjaci, lepinje, palačinke). Sav prihod od prodaje hrane i piće je namijenjen za potrebe Socijalne samoposluge Našice.

Okupljenim sugrađanima i gostima se zahvalio na dolasku predsjednik Udruge Dar dobrote Robert Kresić i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

O samoj manifestacji Predsjednik udruge Dar Dobrote Robert Kresić je rekao.

„Zaista mi je drago vidjeti da je 4. humanitarna manifestacija izrazito uspješna. Jako smo zadovoljni s odazivom građana, grad je pun, mnoge udruge su također ovdje. Zahvaljujem svim udrugama i građanima koji su se priključili ovoj manifestaciji na naš poziv. Već četvrtu godinu provodimo ovu manifestaciju i svake godine je sve bogatijeg programa. Truditi ćemo se da dogodine dignemo manifestaciju na još viši nivo. Osobito me veseli humanitarni karakter ove manifestacije jer sva sredstva koja se prikupe ići će za kupnju namirnica za socijalnu samoposlugu Našice koja već više od tri godine djeluje u Gradu Našicama i zaista bez pomoći drugih udruga, Grada Našica i građana ne bismo uspjeli djelovati.“ – rekao je Robert Kresić.

socka2

O manifestaciji i o budućim događajima u gradu nekoliko rečenica rekao je i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

„I ove godine, ova četvrta manifestacija „Mali grad velikog srca“ je stvarno vrlo uspješna. Naš glavni gradski trg je stvarno ispunjen s brojnim gostima, brojnim udrugama te ovom prilikom i zahvaljujem svima što su došli te oplemenili naš grad. Ovo su Našice i Našičani, budimo ponosni na to i nastavimo tako i u idućem periodu. Pred nama je stvarno veliki broj događanja i to me također iznimno veseli. Već idući vikend ćemo se družiti na Urbarijskim večerima, poslije toga dolaze nam Dani slavonske šume, a nakon toga i vrlo važan dan za sve naše sugrađane, Dan pobjede 21. rujna. Dakle događanja će biti puno, što uostalom naš grad i zaslužuje, te sve pozivam da budemo i dalje ovako aktivni i prisutni kao uostalom i što smo pokazali i danas.“ – rekao je među ostalim gradonačelnik Josip Miletić.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u našoj bogatoj foto galeriji.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/8mjesec/26/v1{/gallery}

Pročitajte još