Započelo emitiranje emisije „Majmunare”

U ovo vrijeme „malog lockdowna” kada je većina javnih mjesta za okupljanje zatvorena, kada se preporučuje socijalna distanca i ostanak u svojim domovina, TV Našice je krenulo s emitiranjem live emisija s ciljem okupljanja, druženja, razmjene iskustava i zabave gledatelja.

Jučer u 20 sati emitirala se prva live emisija pod nazivom „Majmunara”. Voditelji Andrea Granat i Ivan Ćosić te gost prve emisije, Branko Belošević poveli su razgovor o nazivu same emisije i njezinom značenju.

Tijekom emisije zabilježen je velik broj poziva pozivatelja koji su s voditeljima podijelili svoje dogodovštine s „Majmunare”, predjela između Hotela Park i nekadašnjeg starog hotela, mjesta gdje se danas nalaze prostorije TV Našica. Na „Majmunari”, mjestu okupljališta mladih pronalazile su se prve ljubavi, družilo se, glupiralo, veselilo.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=X9sWAR20b3o[/embedyt]

Uz puno smijeha i pošalica, voditelji, gost emisije i pozivatelji prisjećali su se svojih izlazaka, mjesta na koje su izlazili i provodili vrijeme u sitnim noćnim satima. Svaki pozivatelj nagrađen je nagradom po izboru, zaštitnom maskicom, podlogom za miš, kemijskom olovkom ili upaljačem.

U emisiji je najavljeno i novo nagradno darivanje. Ovim putem vas podsjećamo na foto natječaj u kojem možete osvojiti vrijedne nagrade. Zadatak je uslikati ovogodišnji dekor doma i poslati nam fotografije na mail: [email protected]. U foto natječaju možete osvojiti bogatu blagdansku platu za 4 osobe koju vam daruje Pizzeria Bon Appetit. Foto-studio „Puhanić” daruje blagdansko fotografiranje vas i vaše obitelji u prigodno uređenom ambijentu. Trgovina „HRKAČ” -boje i lakovi daruje vas bojom za zidove kako bi mogli dati završni „tač” i toplinu svome domu.

Nagradno natječaj trajat će do 28.12.2020 kada će se izabrati pobjednik. Vjerujemo kako smo kroz ovih sat vremena uspjeli zabaviti naše gledatelje, a u idućim emisijama očekuje vas još mnogo zanimljivih tema, zabavnih gostiju i vrijednih nagradnih igara.

Do gledanja!

Pročitajte još