Održana 1. dječja utrka u organizaciji BK Našice

Poligon HAK-a je u nedjelju okupio dvadesetak djevojčica i dječaka koji su sa svojim biciklima došli odmjeriti snage s ostalim vršnjacima. Prije same utrke limači su svoju spretnost mogli okušati u vožnji oko čunjeva što im je poslužilo kao zagrijavanje, a svi su s nestrpljenjem čekali veliku utrku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEKategorije su bile podijeljene na pomoćne točkove, guralice i bez pomoćnih točkova.

Guralice:

 1. Filip Riger
 2. Luka Hrženjak
 3. Fran Umiljanović

Pomoćni točkovi:

 1. Marko Tutnjević
 2. Erik Mamilović
 3. Filip Mesić

Točkovi mali:

 1. David Gabajček
 2. Lana Anđelić
 3. Matija Arnold

Točkovi veliki:

 1. Gabrijel Pavlović
 2. Petar Hrženjak
 3. Monna Bodiš

Svim najbržima su podijeljene i prigodne nagrade, a najbolji ukupno bio je Gabrijel Pavlović koji je sa sobom kući ponio vrijedan bicikl! Svoje nagrade za natjecatelje imali su i Policija u zajednici koji su i rekli par riječi o sigurnoj vožnji u prometu, a sve nazočne pozdravio je gradonačelnik Grada Našica gospodin Krešimir Kašuba. Također, potpredsjednica Županijskog savjeta mladih Osječko – baranjske županije Ines Resler je posjetila utrku, a Savjet je pružio punu potporu događaju.

Da bi lakše podnijeli vrućinu, svi klinci su se mogli osvježiti eko sokom od jabuke sponzora utrke OPG Alojs Jug. Treba spomenuti da je ovo prva takva utrka na ovom području, a odličan odaziv je samo znak da će se takve priredbe organizirati i u budućnosti na veliko zadovoljstvo naših najmlađih!

Galeriju fotografija možete vidjeti na ovoj poveznici.

Pročitajte još

Učitavanje...