Održan memorijalni boćarski turnir Vitomir Flegar

vito3
vito3
U organizaciji udruge starih sportova „Slavonac“ Našice održan je 7. memorijalni boćarski turnir na travi u spomen na pokojnog  Vitomira Flegara, člana, ali i velikog ljubitelja ove stare, ali vrlo zanimljive igre. Na ovogodišnjem turniru nastupile su četiri ekipe, i nakon vrlo zanimljivog ogleda prvo mjesto su osvojili ekipa USŠSlavonac, drugi su bili dečki iz Sport caffea, treće su osvojili “Prijatelji” dok su četvrto mjesto zauzeli ekipa “Patak i sinovi”.

O samom turniru nekoliko riječi rekla je supruga Marica Flegar pokojnog Vitomira Flegara koja je i ove godine prisustvovala otvorenju kao i gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar koji uvijek daje veliku podršku obitelji Flegar kao i članovima udruge „Slavonac“.

vito1

„Ovaj turnir mi stvarno puno znači i zbog toga što se nije zaboravio moj suprug, ali ni mi kao obitelj. Zahvaljujem se organizatorima i udruzi starih sportova „Slavonac“ što nisu zaboravili moga supruga i što se i dalje promiče njegovo ime, a i svim sudionicima koji u njegovo ime dolaze na ovaj turnir bez obzira na kišovito ili sunčano vrijeme. Ova tradicija traje sada već sedam godina, a drago mi je što je na turniru bio prisutan i sam gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar kojem ovom prilikom također zahvaljujem na svakoj potpori koju nam pruža sve ove godine. Moj suprug Vitomir je bio veliki zaljubljenik u boćanje te je svaki dan aktivno igrao, tako da je i meni i mojoj obitelji ova tradicija stvarno vrlo važna.“ – rekla je supruga Marica Flegar.

vito2

„Ovo tradicija koja se održava od strane Udruge starih sportova „Slavonac“ nam lijepo pokazuje na koji se sve način brine udruga o onima koji su poklonili dio svog života udruzi i njezinoj promociji. Upravo takav čovjek je bio i sam Vitomir Flegar kojem je ovaj turnir i posvećen. Zahvaljujem se svima koji su se odazvali pozivu,  članovima udruge „Slavonac“ Našice, sponzorima i naravno članovima obitelji Flegar. Ovaj memorijalni turnir je lijepa tradicija koju će i Grad i Športska zajednica grada Našica nastaviti i dalje podržavati. Za kraj mogu reći kako mi je drago kada vidim da se ljudi trude oko toga da se nastavi poštivati one koji su ostavili traga u našemu gradu, a to je činjenica i koliko zapravo poštujemo i svoj grad pa i sami sebe.“ – rekao je među ostalim gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2016/7mjesec/3/v2{/gallery}

bricks2016

Pročitajte još