Održan kuglački turnir povodom 32. rođendana 132. brigade hrvatske vojske

Jučer je đurđenovačka kuglana ugostila četiri ekipe koje su sudjelovale na turniru povodom 32. obljetnice 132. brigade hrvatske vojske. Turnir, koji se igrao narodnim načinom, organizirao je Kuglački klub Našice pod pokroviteljstvom Grada Našica. Tako su na stazama snage odmjerili HVIDRA Našice, HVIDRA Đurđenovac, Veterani 132. brigade hrvatske vojske i ekipa „Svileni kolači” sastavljena od kuglača rekreativaca.

Prije samog početka natjecanja predstavnici svih ekipa predvođeni predsjednikom HVIDRE Našice Miroslavom Ranogajcem i načelnikom Općine Đurđenovac Hrvojem Topalovićem zapalili su svijeće i izmolili molitvu na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima. Nakon odavanja počasti kuglači su se uputili na turnir kojeg je, u ime organizatora, otvorio Miljenko Ljubić Pajo. Također, pozdravne riječi natjecateljima uputio je i predsjednik Ranogajec kao predstavnik pokrovitelja turnira Grada Našica i gradonačelnika te ispred Ureda za branitelje Grada Našica s nadom kako će ovaj turnir zaživjeti i postati tradicionalan.

Mada je rezultat bio u drugom planu kao najbolja ekipa pokazali su se Veterani 132. brigade, srebro je osvojili HVIDRA Đurđenovac, a treće mjesto i bronca pripala je momčadi „Svileni kolači”. Nagrade najboljima uručili su Miljenko Ljubić, Miroslav Ranogajec i načelnik Topalović koji se zahvalio sudionicima i organizatorima turnira rekavši kako mu je drago što se na ovaj način proslavlja 32. rođendan pobjedničke 132. brigade. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još