Članovi Taekwondo kluba Našice osvojili 10 medalja na turniru u Zagrebu

td1
td1
U subotu 9.12.2017. u Zagrebu je održan 15. međunarodni ADIDAS MAKSIMIR KUP u organizaciji TK Maksimir iz Zagreba. Natjecanju je pristupilo 607 natjecatelja iz 4 države i 46 klubova, a natjecatelji su se natjecali u KICK disciplini, maloj olimpijadi, borbama i formama. Posebnost ovogodišnjeg turnira je što je po prvi put održano parapoomse natjecanje u formama. Svečanost otvaranja 15. ADIDAS MAKSIMIR KUPA pripala je Ukrajinskim natjecateljima u FREESTYLE formama. Taekwondo klub Našice, pod vodstvom Branka Leša, Ane Kalman, Maria Anđelića i pomoćnih trenera, nastupio je sa 22 natjecatelja u svim disciplinama.Nakon završenog natjecanja kući su se vratili bogatiji za 10 medalja i to 4 zlata i 6 bronci.
td2
U KICK disciplini brončanu medalju osvojili su Lara Falašta, Patrik Ferčec, Toni Zahirović dok je Tena Ilona Jukić osvojila zlatnu medalju i proglašena je za najbolju natjecateljicu u svojoj kategoriji KICK Ž3.
Na temelju prijavljenih natjecatelja i osvojenih medalja u KICK-u TK Našice osvojio je pehar za 2. mjesto u kategoriji KICK 2 i pehar za 3. mjesto u kategoriji KICK 3. 
U FORMAMA brončanu medalju osvojila je Ana Gajić dok su Lea Antunović i Pavle Ergović osvojili zlatnu medalju.
U BORBAMA brončanu medalju u KB +59 kg osvojila je Petra Mihalek, a zlatnu medalju u JŽ +68 kg osvojila je Matea Begić.
U MALOJ OLIMPIJADI nastupila je Petra Mohila -36 kg koja je napetom i srčanom borbom osvojila brončanu medalju.
td3
Tijekom prijave natjecatelja organizatoru se potkrala greška te zbog nje natjecatelj nije mogao nastupiti i samim tim klub je oštećen za još jednu medalju koju je trebao donijeti Dominik Dakić u formama.
U ukupnom zbiru svih disciplina Taekwondo klub Našice zauzeo je visoko 7 mjesto od 46 klubova.
Kako je kraj godine tako u klubu slijedi sažimanje svih rezultata i osvojenih medalja te nagrađivanje natjecatelja i članova kluba.
 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/12mjesec/11/v2{/gallery}

bricks2016

Pročitajte još