Našice – Predstavljanje knjige ”IVAN GUDELJ – HAJDUČKA PRIČA”

hajduk31_1_1a

U organizaciji Nogometnog središta Našice i Športske zajednice Grada Našica, a pod  pokroviteljstvom Grada Našica, u Domu kulture Našice održat će se predstavljanje i promocija knjige „Ivan Gudelj – Hajdučka priča“.

Knjiga Blaža Duplančića predstavlja 80-te godine u Hajduku te životni put Ivana Gudelja. Radi se o autoriziranoj biografiji proslavljenog nogometaša splitskog Hajduka, reprezentativca bivše Jugoslavije i trenutno izbornika hrvatske nogometne reprezentacije U-17. Priča je to o borbi za zdravlje, o borbi za nastavkom života i zvjezdanoj sportskoj karijeri, s neizmjerno perspektivnom budućnošću, naprasno prekinutoj opakom bolešću na samom vrhuncu u 26. godini života. Ovo je djelo dobilo nagradu za izdavaštvo Hrvatskog zbora sportskih novinara.

{youtube}CkkaxxOfnmo{/youtube}

Pozivaju se svi zainteresirani, posebice nogometaši i nogometni treneri, da u srijedu 1. veljače 2012. godine (u 18,00 sati) dođu u našički Dom kulture kako bi se, uz prigodno sportsko-kulturni program, svi zajedno poklonili velikanu hrvatskog sporta.

(Tekst: Srećko Sobodić)

 

Pročitajte još