MŽNL Slavonije i Baranje, 11. kolo – Našk – Graničar SB 2:1(1:0)

nogomet nask1

nogomet nask1

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMENogometaši Naška su protiv vrlo dobrog Graničara iz Slavonskog Broda ostvarili hvale vrijednu pobjedu. Na samom otvaranju susreta idealna prigoda za Tomaša. Loptom je pogodio vratara Drmića od koga se odbila u udarac iz ugla. U petnaestoj minuti Hečimović oštrim udarcem prebacuje loptu preko grede. I kada se očekivalo da će se na odmor bez pogodaka Našk dolazi u vodstvo. Mikola je prošao po desnoj strani zavrnuo loptu a Knežević iz gužve pogodio.

nogomet nask2

Drugo poluvrijeme terenski je pripalo Graničaru koji je krenuo na sve ili ništa. Neugodni Švarić je iz idealne situacije pogodio gredu. S druge strane su Našičani iz kontri preko brzog Mikole opasno ugrožavali suparničkog vratara. Iz jedne od takvih Grgačević je povećao rezultat. Ni taj pogodak nije obeshrabrio Brođane. Izgubljena loptu na sredini skupo je  koštala Našičane. Galinec u izbijanju lopte ruši napadača Graničara a sudac Brkić bez razmišljanja pokazuje na bijelu točku. Švarić je ovoga puta siguran. U zadnjih petnaest minuta Našk uspijeva sačuvati rezultat i osvojiti tri dragocjena boda. Koji su u ovom trenutku za njih dragocjeni.

nogomet nask3(Novi semafor na NAŠKU) 

Našice – Gradski stadion. Gledatelja 100.

Glavni sudac Dario Brkić(Požega). Pomoćni suci Domagoj Gradištanac(Osijek), Dalibor Buljić(Čepin).

Delegat Petar Sokić(Nova Gradiška).

Strijelci: 1:0 – Knežević(43), 2:1 – Grgačević(65), 2:1 – Švarić(75) k.u.

Opomenuti igrači Purgar, Barišić, Galinec (Našk), Biličić, Didić, Jurišić(Graničar).

Našk: Piplica, Purgar, Barišić, Tomaš(od 90.Paradinović), Grgačević, Knežević, Galinec, Mađaš, Slivečko, Mikola, Hečimović.

Trener nema.

nogomet nask4

Graničar: Drmić, Biličić, Jandrlić, Arbanas, Brnjić, Didić, Opačak(od 71.Brdarević), Milošević, Švarić, Barišić, Krpan(od 46.Jurišić).

Trener nema.

Igrač utakmice: Matko Mikola(Našk).

bricks2016

Pročitajte još

Učitavanje...