Održan Klan piknik

Kreativni laboratorium Našice (KLAN) jučer je otvorio jam session svoje glazbene sekcije. U dvorištu Rime održao se Klan piknik i jam session gdje su zainteresirani mogli upoznati dosadašnji i budući rad udruge te postati njezini članovi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPredsjednik KLAN-a Petar Glova izjavio je kako je zadovoljan posjetom mladih te naglasio kako su došli i novi mladi ljudi koji su se zainteresirali za Udrugu te željeli postati njihovi članovi. „Imamo dvadesetak aktivnih članova i treba nam mladih entuzijastičnih ljudi. Sredili smo jedan dio prostora u udruzi koji će se sada koristiti za probe i brojne aktivnosti koje su nam u planu. Planiramo osnovati bubnjarsku i gitarsku školu. Svi zainteresirani za članstvo u udruzi mogu se javiti preko Facebook stranice ili e-maila. Također, svaki zadnji petak u mjesecu u 17 sati imamo sastanak ovdje u Rimi te svi zainteresirani mogu doći i pridružiti nam se.” – izjavio je Petar Glova.

U planu brojne aktivnosti

Dopredsjednik KLAN-a Vitomir Kajgana osvrnuo se na buduće planove i aktivnosti.

„Uoči Antunova htjeli smo organizirati nešto za mlade pošto se jedno dugo vrijeme u Našicama ništa nije događalo. Aktivirali smo KLAN prije jedno desetak mjeseci jer stvarno želimo nešto napraviti za Našice i mlade. Nakon dugog vremena ovo nam je prvi event, planiramo event i u sedmom mjesecu, a glavni event na kojem ćemo sudjelovati je povodom Dana mladih koji će se obilježiti sredinom osmog mjeseca. Došli smo do mladih entuzijasta koji želi svirati. Uz to smo stupili u kontakt i sa starijim članovima KLAN-a koji su nas danas došli podržati.” – izjavio je Vitomir Kajgana.

Pročitajte još

Učitavanje...