Odigran tradicionalni Otvoreni turnir parova TK „Đurđenovac”

Đurđenovački teniski tereni jučer su ponovno bili domaćini završnice 6. Otvorenog turnira parova. Prvo mjesto osvojio je par Šrajer/Falamić, 2. Kovačević/Kubena dok je broncu osvojio par Špehar/Vuković koji su u tie-brakeu nadvisili par Di Georgio/Ostrun (7:6; 5:7, tie break 10:8).

Također, đurđenovački Klub organizirao je utješni turnir kojeg je osvojio par Knežić/Trošelj pobijedivši par Kučak/Borjan rezultatom 7:6;6:3, a treće mjesto osvojili su Domnjak/Fridl i to bez borbe pošto je par Bonić/Kurucić odustao od natjecanja.

Sama se završnica odigrala uz veliki broj gledatelja, lijepo vrijeme, a i ove godine se pokazala zavidna razina teniske igre koje se ne bi posramili niti veći teniski centri. Po završetku finalnih mečeva za sve sudionike ovogodišnjeg prvenstva kluba priređen je domjenak, a najboljim tenisačima nagrade su predali predsjednik kluba Robert Ostrun te članovi Zlatko Špoljarić i Ante Domnjak. Također, turnir se održao uz podršku Općine Đurđenovac na čelu s načelnikom Hrvojem Topalovićem. Klub se zahvaljuje svim sudionicima na sudjelovanju i iduće se godine nadaju još većem odazivu igrača.

Pročitajte još